Radioshow | Dood & Verderf: November | Zware Metalen

Hoe kun je door muziek leren anders naar de wereld te kijken? Dat weet Terzij De Horde-zanger en homo universalis Joost Vervoort als de beste. Het belang van Extinction Rebellion, de schoonheid van Marsman, de levenskracht van dode muziek: het zit er allemaal in. Nu inclusief indiefolk en psychedelische jazz!

Deze ronde heeft presentator Inge Janse als gast Joost Vervoort, zanger van Terzij de Horde. In dit uur van Dood & Verderf praten zij over het prisma dat al het denken en doen van Joost transformeert naar zijn werk en expressie: maatschappelijke verbeelding. Hoe kan deze wereld ook zijn? En hoe bereik je dat? Aan bod komen natuurlijk ook zijn favoriete platen en daarbij bespreekt het tweetal ook wat die platen kunnen betekenen voor die maatschappelijke verbeelding.

Zoals jullie gewend zijn leveren wij namens Zware Metalen ook een bijdrage door een luistertip te geven aan de gast. Dat is deze ronde de nieuwe van metalcoreband Harm’s Way. Lees hier de review van Harm’s WayCommon Suffering:

Soms is een koerswijziging overbodig en weegt authenticiteit zwaarder. Harm’s Way levert al jaren het bewijs en dat is met het massieve Common Suffering niet anders. Kennelijk heb je als band vijf albums én vijf jaar pauze nodig om met de meest destructieve plaat op de proppen te komen. Wij zullen in de toekomst weer geduldig zijn. Hulde!

De radioshow beluisteren doe je hieronder, en meelezen met het programma doe je hier.

Links: