Luister terug: Teloorgang met nieuwe muziek op KINK Distortion

Wat kwam er de laatste weken weer veel nieuwe muziek uit in metalland. Van ondergrondse black metal uit Nederland en België, tot death/doom metal uit Mexico en van hardcore punk uit de Verenigde Staten tot de alternative metal van een paar poesjes uit Canada. Zware Metalen maakte een selectie voor het radioprogramma Teloorgang op themazender KINK Distortion. 

Kittie is terug van weggeweest en kwam dus langs in Teloorgang. Net als nieuw werk van Meslamtaea en Nether, waar Zware Metalen onlangs de première van had. Verder hadden Remco en Pim nog enkele verrassingen in deze uitzending van Teloorgang gegooid, met een hele bijzondere cover van een Iron Maiden-klassieker en een gothic/symfonische powermetalband uit Italië.

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):