Luister terug naar Teloorgang, seizoen 1, aflevering 3

Zware Metalen is weer terug op de radio met Teloorgang. We zijn elke woensdag van 16:00 uur tot 17:00 uur te horen op themazender KINK Distortion met elke veertien dagen een nieuwe aflevering en de herhaling een week later. Luister nu terug naar aflevering 3 van seizoen 1 met natuurlijk aandacht voor Covember.

In deze aflevering gaat het om de maand november: Covember bij Zware Metalen. We gaan op zoek naar de beste metalcover ooit gemaakt aan de hand van suggesties van de lezers. De origineelste suggestie levert aan het eind van Covember een cd-pakket op van Season of Mist. Remco en Pim draaien deze uitzending Covember-inzendingen uit de afgelopen jaren en persoonlijke favorieten. En dat gaat van covers van Boney M en Britney Spears naar The Beatles en Dolly Parton.

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):