Speciaal voor Zware Metalen-lezers: gratis cd bij Immortal Frost Productions

21Zware Metalen bestaat twintig jaar en dat vieren we samen met Immortal Frost Productions: bij een bestelling vanaf 2 x 20 euro (40 euro dus, exclusief verzendkosten) krijg je een gratis cd meegestuurd!

Immortal Frost Productions is niet alleen een booking agency en een platenlabel gespecialiseerd in het uitbrengen van werk van jonge, veelbelovende blackmetalbands (Ars Veneficium!  Unmensch! Ondfødt!) of oude, ervaren rotten (Frostmoon Eclipse!) maar heeft ook een indrukwekkende webshop, gespecialiseerd in het betere zwartgeblakerde werk. We spraken drijvende kracht Surtur Lenaerts er vorig jaar uitgebreid over.

Speciaal voor het twintigjarig jubileum van Zware Metalen, heeft Immortal Frost Productions een leuke actie: de hele maand mei ontvang je bij een bestelling in de webshop vanaf 2 x 20 euro (voor de snelle rekenaars: 40 euro in totaal dus, exclusief verzendkosten) voor een gratis cd van het label. Gebruik daarvoor de code ‘zware metalen 20’ in het veld ‘order notes’. Vervolgens wordt er per e-mail contact met je opgenomen voor de cd naar keuze.

Tips van de redactie:

Facemask met zegel van Lucifer

Mayhem LP Boxset

Shining telefoonhoes

Carpathian Forest CD Boxset

Regarde les Hommes Tomber LP

Rotting Christ CD Boxset

Deathspell Omega digipack

Marduk longsleeve 

Links: