Bestel nu een Zware Metalen shirt!

Klaagt jouw wederhelft ook altijd dat je teveel bandshirts draagt? Bestel dan NU het gelimiteerde Zware Metalen-shirt dat we laten drukken ter gelegenheid van onze spoedig arriverende, twintigste (!!!) verjaardag. Je steunt ons, en technisch gezien is het geen bandshirt. Dan kan je meteen tegen je wederhelft zeggen dat er niet zo gezeurd moet worden. Iedereen wint! Deze shirts zullen maar één keer gedrukt gaan worden. Na uitvoerig wikken, wegen en geklooi in Microsoft Paint zijn we op het volgende oogverblindende ontwerp uitgekomen:

Een waar meesterwerk, al zeggen we het zelf. Zo lelijk dat het mooi wordt, dat mantra hanteren we al bijna twintig jaar bij Zware Metalen. Haute couture, maar toch streetwear; elegant zwart, maar toch wit vergruisd. Ross Dolan, bassist en zanger van deathmetalgigant Immolation, gaf ons toestemming om zijn portret op de rug te drukken en bestelde meteen zes exemplaren. Dus waar wacht jij nog op?!

Dit is de uitgelezen kans om Zware Metalen te steunen! Met een winstmarge van een paar luttele euro’s is het doel niet om hier rijk van te worden, maar om het Zware Metalen-fenomeen van de digitale wereld over te hevelen naar de fysieke ontologie (de échte wereld, dus). Zware Metalen zaait dood en verderf, maar doet dat graag in comfort en maakt zich daarnaast graag hard voor het welzijn van de aardbol en katoenplukkers. Daarom hebben we gekozen voor de shirts van het verantwoorde merk Stanley & Stella, die gemaakt zijn van 100% organisch gekamd katoen.

Voor slechts twee tientjes sturen wij je een shirt en een sticker! Die laatste plak je bijvoorbeeld op je gitzwarte achterbumper, voor als je vibrerende autoramen nog niet genoeg zeggen dat je Lucifer aanbidt. Deze zal het overigens ook uitstekend doen in het gore toilet van je lokale metalcafé. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bestellen? Stuur ons tot en met zondag 24 juni een e-mail naar bestuur@zwaremetalen.com met daarin het aantal shirts, je maat (S t/m 3XL voor unisex, S t/m XXL voor girly), je adres en of je een unisex of girly wilt. De specificiteiten zijn als volgt:

  • Zware Metalen zal je een factuur terugsturen van 20,00 per shirt indien de verzending naar Nederland of België moet. Buiten die regio zullen de verzendkosten oplopen. Je betaling aan ons moet uiterlijk op zondag 1 juli bij ons binnengekomen zijn.
  • Op maandag 2 juli dienen wij de complete bestelling bij de drukker in. Binnen twee weken zullen wij de shirts ontvangen en meteen op de post doen.
  • Wanneer we je bij een concert of festival met het shirt zien lopen, trakteren we je op een drankje!

Nadat de shirts opgestuurd zijn, zullen we onder selfiemakers met het shirt aan via onze socials (Facebook, Instagram, Twitter) een aantal supertoffe concertkaartjes verloten!