Nu terug te luisteren: Zware Metalen’s radioshow Teloorgang met hardcore recordpoging

Wie de live-uitzending van onze meest recente Teloorgang-aflevering gemist heeft, mag in zijn handjes knijpen: het audiospoor is dankzij Stranded FM nu terug te luisteren. Een uur lang genieten voor de aficionado’s van alles dat eindigt op “core”. Ruim twintig testosteronpompende tracks passeren de revue, van het bekende Terror, Gulch en Portrayal Of Guilt tot obscure parels van Alien Nosejob, WORLD PEACE en Slant. Volgende keer draaien we weer metal, beloofd!

 

[10-06-2021]

Teloorgang, de maandelijkse radioshow van Zware Metalen op Stranded FM, staat zondagmiddag 13 juni volledig in het teken van alles dat eindigt op “core”. Metaalpurist Remco is namelijk afwezig (zal wel iets met het voetbal te maken hebben) en daarom trekt kiddycore-expert Pim de stoute schoenen aan door een uur lang de meest melige moshcalls en lompe breakdowns de revue te laten passeren. De doelstelling? Het record vestigen voor de grootste hoeveelheid gedraaide nummers tijdens één uur StrandedFM. Tracks die langer duren dan zestig seconden zijn bij voorbaat dus al uitgesloten!

Luister op zondag 13 juni naar deze onmisbare recordpoging van 15:00 tot 16:00 uur op Stranded FM of via de livestream via Zware Metalen Facebook.

 

Links: