Luister terug naar Teloorgang, seizoen 1, aflevering 5

We waren er een maandje tussenuit, maar Zware Metalen is weer terug op de radio met Teloorgang. Je hoort ons elke woensdag van 16:00 uur tot 17:00 uur op themazender KINK Distortion met elke veertien dagen een nieuwe aflevering en de herhaling een week later. Afgelopen woensdag was er aandacht voor de Lijst der Lijsten! 

In de eerste aflevering van Teloorgang van 2024 blikken Remco en Pim – hoe kan het ook anders – terug op de Zware Metalen Jaarlijst: de door lezers, luisteraars en volgers samengestelde lijst met de beste platen van het afgelopen jaar. De volledige top 10 komt langs met fijne nummers van platen voor de eeuwigheid. Een uur lang luisterplezier voor de liefhebbers van het betere gromwerk, want black en death (met twee platen van eigen bodem!) voeren de boventoon in de alweer twintigste editie van de Lijst der Lijsten.

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):