Korting voor Zware Metalen-lezers bij Oordoppen.com

Standaarduitrusting voor wie wel eens een metalconcert bezoekt: een bandshirt, consumptietokens die je nog over hebt van je vorige bezoek en… oordopjes. Want van je oren heb je er maar twee en daar moet je zuinig op zijn. Lezers van Zware Metalen krijgen nu korting bij Oordoppen.com.

Oordoppen.com biedt een ongekend assortiment gehoorbescherming. Van oordopjes voor op kantoor (even geen gezeur van je collega’s aan je hoofd) en voor in het vliegtuig (om beter bestand te zijn tegen luchtdrukverschillen) tot oordopjes voor tijdens het motorrijden (tegen lawaaidoofheid) en bij het slapen (laat je partner maar snurken).

Bij Zware Metalen zijn we vooral gecharmeerd van de oordopjes voor bij muziek die Oordoppen.com aanbiedt. Vooral als je gek wordt van die wegwerp oordopjes die je in iedere concertzaal vindt, maar geen budget hebt om op maat gemaakte exemplaren te laten maken. Bekijk de verschillende opties die Oordoppen.com heeft. Speciaal voor lezers van Zware Metalen is er twintig procent korting op alle 4EARS-producten bij Oordoppen.com. Gebruik bij je bestelling de volgende kortingscode: zm20. De korting is geldig tot en met 31 maart 2019.

Link:

Oordoppen.com