Sterk IJzer start voorverkoop

Op zaterdag 7 november kunnen we in Gentbrugge terecht voor de comebackeditie van metalfestival Sterk IJzer. Met onder andere Seidrblot, Trollheart, Poseydon en Chalice op het programma; mogen we ons opmaken voor een bonte mengeling van folk-, troll- en thrash metal. De ticketverkoop van het indoorfestival is intussen van start gegaan. Earlybirdtickets kunnen tot en met eind juni worden aangeschaft aan de eenheidsprijs van 20,00 EUR. Op 1 juli gaat de reguliere voorverkoop van start. Per toegangsbewijs betaalt u dan een surplus van 5,00 EUR.

 

[26-04-2020]

Sterk IJzer is terug van weggeweest! Na edities in 2006 en 2007, maakt het indoorfestival dit najaar een doorstart. De Gentse deelgemeente Gentbrugge vormt op zaterdag 7 november de verzamelplaats voor liefhebbers van folk-, troll- en thrash metal. Op het programma in Jeugdhuis Asgaard: een bonte mix van groepen uit binnen- en buitenland. Uit de lage landen tekenen Ardwynn, Chalice, Poseydon en Vanaheim present. Het Franse Trollheart en de Britten van Seidrblot vervolledigen de line-up.

Voorverkoopinformatie voor de derde editie van Sterk IJzer is momenteel nog niet voorhanden. U kan op de website van het festival terecht voor updates.

Links: