Niklas Kvarforth komt met nieuwe band

Shining-voorman Niklas Kvarforth heeft een nieuwe band opgericht: Høstsol, hetgeen zoveel betekend als Herfstzon. Kvarforth zegt er het volgende over:

Met een sinistere glimlach op mijn lippen kondig ik vandaag mijn nieuwe band, Høstsol, aan en dat we momenteel in de studio zijn om ons debuutalbum op te nemen, dat in 2021 door The Sinister Initiative zal worden uitgebracht. De band was oorspronkelijk een project waar ik en Cernunnus aan hadden gewerkt, maar toen we begonnen met opnemen, vonden we al snel dat Høstsol een echte band moest zijn in plaats van een louter project. En daarom rekruteerde ik de Finse gek Kalmos als bassist en mijn lieve oude vriend en voormalig Shining-collega Hellhammer op drums.

Ons logo en symbool spreekt voor zich, of zou in ieder geval voor zichzelf moeten spreken, en een hint zijn van hoe onze samenwerking klinkt. Het voelt fantastisch om mijn muzikale demonen volledig in iets anders dan Shining te stoppen, en niet overal de baas over te zijn. Ik kan niet wachten om jullie allemaal de lelijkheid van de menselijke geest te laten zien…

Link: