Luister terug naar Teloorgang seizoen 1, aflevering 2

Zware Metalen is weer terug op de radio met Teloorgang. We zijn elke woensdag van 16:00 uur tot 17:00 uur te horen op themazender KINK Distortion met elke veertien dagen een nieuwe aflevering en de herhaling een week later. Luister nu terug naar aflevering 2 van seizoen 1.

In deze aflevering van Teloorgang draaien Remco en Pim nummers van platen die onlangs zijn uitgekomen en schieten daarbij alle kanten op: van death (Dying Fetus!) naar punk (The Hives!) en via doom (Roots of the Old Oak!) naar black (Shining!). En dan komen ook nog Oproerkraaiers (?) en Helmut Lotti (!?!) langs… Die laatste met een cover. Wil je meer covers horen? Doe dan mee aan Covember op Zware Metalen: geef jouw suggestie voor de beste metalcover ooit gemaakt en maak kans op een cd-pakket van Season of Mist!

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):