Line-up Jera On Air 2020 compleet

De line-up van Jera On Air 2020 is eensklaps zes namen rijker. Met de toezegging van The Hives, Jaya The Cat, Higher Power, Tim Vantol, Rotzak en Faintest Idea is de affiche van de driedaagse compleet ingevuld. Afspraak van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 juni in het Nederlandse IJsselstein.

De eindstand voor Jera On Air 2020 ziet er als volgt uit:

 

[29-01-2020]

Er zijn maar liefst zeventien nieuwe namen bekend voor de aanstaande editie van Jera On Air. Onder meer Jesus Piece, Suicide Silence, Crossfaith, Fit For An Autopsy, Life Of Agony en The Devil Wears Prada bevestigen de komst naar het Nederlandse IJsselstein. De line-up van het driedaagse festival krijgt dan ook stilaan vorm. Afspraak van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 juni.

De tussenstand voor Jera On Air 2020 ziet er als volgt uit:

 

[17-12-2019]

Op de twaalfde van de twaalfde heeft Jera On Air twaalf bands toegevoegd aan de line-up van 2020. NOFX spring als tweede afsluiter naast The Offspring meteen in het oog, maar vergeet ook Cigar, Belvedere, Meshuggah, August Burns Red, Motionless In White, Knocked Loose, Chelsea Grin, Malevolence, Rotting Out, Counterparts en Being As An Ocean niet. Eerder werden Get The Shot, Incendiary, Lionheart, Motionless In White, Neck Deep, Northlane, Of Mice & Men, Pup, Silverstein en Thy Art Is Murder bevestigd. Festivalkaarten kunnen gekocht worden voor €95 en campingtickets voor €20.

 

[26-11-2019]

De zomerfestivals zijn druk bezig met het plannen voor 2020 en dus kan nieuws over Jera On Air niet ontbreken. Van donderdag 25 juni tot en met zaterdag 27 juni wordt in het Limburgse Ysselsteyn wederom het grootste hardcore- en punkfestival van Nederland georganiseerd. De kaarten voor de vroege vogels waren binnen een half uur uitverkocht en dat vertrouwen van de bezoekers wordt nu beloond: The Offspring is de headliner van de vrijdag. Verwacht nog voor vijf december een reeks aankondigingen en een tweede reeks rond kerst. Voor nu kunnen festivalkaarten gekocht worden voor €95 en campingtickets voor €20.

Bekijk ons fotoverslag van Jera On Air 2019: vrijdag en zaterdag.

 

Links: