Grindhoven IX voegt twee namen toe

Het is een tijdje stil geweest rond de negende editie van Grindhoven, maar het bekende Rectal Smegma en het Finse Feastem zijn aan de line-up van Severe Torture, Meat Spreader, Bütcher, Powernap, Mensvreters en Heavy Hoempa toegevoegd. Later zullen nog twee bands aangekondigd worden voor het vervreemdendste metalfeestje van Nederland. Kaarten kosten 21,50 euro.

[11-7-2019]

De delegatie die namens Zware Metalen verslag bracht van Grindhoven VIII is nog aan het herstellen van haar trauma’s (lees zelf maar waarom), maar de details van de negende editie worden alvast ingevuld door de organisatie. Op 4 april barst de gekkigheid weer los in het vertrouwde Dynamo te Eindhoven. De eerst bevestigde bands zijn als volgt: Severe Torture, Meat Spreader, Bütcher, Powernap, Mensvreters en Heavy Hoempa. In totaal zijn er ongeveer 350 kaartjes beschikbaar (afhankelijk van hoeveel attributen er in het complex geplaatst worden) voor een bedrag van 21,50 euro.

Een noot van de organisatie:

“Man hoe gaan we in godsnaam Grindhoven VIII overtreffen, we zijn nog hard aan t werk om de juiste onderdelen daarvoor te vinden. Vorige editie had een straatorgel, een menselijke kamerplant, biergarten, suikerspin machine (en DJ), boksbal automaat, vliegende bokworsten, een naakte Fransman die lichaamssappen lekte… oh en grind en metal bands, vergeet die vooral niet! Onze kaken deden pijn van het lachen, onze oren van de tinnitus, en onze levers beefden, maar we gaan het gewoon allemaal nog een keer doen komende april! We zien jullie graag weer in Dynamo!”

Links: