BE Metal steunt de Belgische metal scene

Verschillende partijen in de Belgische metal scene hebben de handen ineen geslagen om een boost te geven aan het wereldje. Onder de naam BE Metal zijn er ambitieuze plannen bedacht.

Volgens BE Metal krijgen metalbands en andere belanghebbenden in de Belgische scene niet de steun die er in andere landen wel is. BE Metal streeft ernaar iedereen zich thuis te laten voelen in de scene en tegelijkertijd kansen te creëren. Het is de bedoeling om het zakelijk deel van de scene een upgrade te geven, zoals het in het verleden was. Dat houdt in: eerlijker, groener en gemakkelijker voor iedere betrokkene, zonder dat gelijk een dikke portemonnee moet worden getrokken. BE Metal wil de metalscene in België op iedere mogelijke manier verbeteren en ondersteunen.

Om dat voor elkaar te krijgen, zal er veel interactie zijn met de scene en de fans. Er wordt hulp en informatie geboden waar dat kan, aan fans, muzikanten en professionals. BE Metal staat daarom open voor allerhande adviezen, vragen, ideeën en suggesties van iedereen die zich betrokken voelt.

Binnenkort worden er een aantal ideeën en projecten bekendgemaakt, het eerste evenement is ook al aangekondigd:

Achter BE Metal gaan schuil:

Mediapartners van BE Metal zijn:

Links: