Antwerp Metal Fest heeft een primeur te pakken

Het was al enige tijd stil rond Antwerp Metal Fest 2020, met een exclusieve primeur komt hier echter verandering in. De gloednieuwe band Living Gate – met leden van Amenra, Wiegedood, Oathbreaker en Yob in de rangen – kiest voor Antwerpen om er het allereerste optreden in de Benelux te geven. Met invloeden van onder meer Morbid Angel, Suffocation en Blood Incantation, mogen we ons opmaken voor een stevige portie death metal!

 

[22-12-2019]

De line-up van Antwerp Metal Fest 2020 is eensklaps drie namen rijker. Zowel Hemelbestormer, Arkangel als Toxic Shock – allen afkomstig uit België – bevestigen de komst naar het tweedaagse metalfestival.

 

[26-11-2019]

De eerste namen voor Antwerp Metal Fest 2020 zijn bekend. De festivalorganisatoren lossen meteen een salvo van tien namen. Van de eerste bekendmakingen springen vooral Sodom, Crisix, Conan en Bleeding Gods in het oog. Voor talent van eigen bodem is er uiteraard ook plaats. Zo pronken onder andere Fire Down Below, Stab, Behind Bars en Speed Queen op de affiche.

De tussenstand ziet er als volgt uit:

Antwerp Metal Fest gaat volgende lente door van zaterdag 30 tot en met zondag 31 mei. Het Fort van Merksem doet net als bij de voorgaande editie dienst als locatie. Early eagle combitickets zijn vanaf heden verkrijgbaar aan de prijs van 45,00 EUR.

 

Links: