Affiche Miracle Metal Meeting 2020 compleet

Met de bekendmaking van een zevende groep, is de line-up van Miracle Metal Meeting 2020 volledig ingevuld. Aan het hardcoregezelschap Liar, deel uitmakend van de beruchte H8000-scene, de eer om de affiche te vervolledigen. De West-Vlaamse groep geeft in de Brielpoort een exclusief optreden. Zo mogen we ons opmaken voor een setlist waarin het album Deathrow Earth centraal staat.

“De band die onze line-up vervolledigt, zal aantreden met een een speciale setlist… Niemand minder dan hardcore-legende Liar zal de Brielpoort op z’n grondvesten doen daveren met een Deathrow Earth-set! Hoe cool is da!?”

Naast Liar; zakken eveneens Dyscordia, Turpentine Valley, Spoil Engine, Carneia, La Muerte en Sanctuary richting Deinze af. De laatstgenoemde groep zal het indoorfestival afsluiten. Afspraak op zaterdag 19 september.

De voorverkoop voor de tweede editie van Miracle Metal Meeting ging reeds van start. Voor een toegangsbewijs betaal je momenteel 34,50 EUR. Aan de dagkassa, indien niet uitverkocht, komt hier vijfeneenhalve euro bij.

 

[26-01-2020]

De line-up van Miracle Metal Meeting 2020 is bijna compleet. Het Belgische Dyscordia bevestigt als voorlaatste band de komst naar het indoorfestival. De Kortrijkse groep stelt op zaterdag 19 september het net verschenen album Delete / Rewrite voor.

“Begin deze maand brachten ze hun nieuwe album Delete / Rewrite uit en deze kreeg al heel veel goeie kritieken. We zijn dan ook heel blij dat we Dyscordia mogen toevoegen aan de ondertussen goed gevulde affiche van de Miracle Metal Meeting 2020!”

 

[01-01-2020]

Uitgerekend op nieuwjaarsdag komen de organisatoren van Miracle Metal Meeting met een nieuwe naam op de proppen. Turpentine Valley mag op 19 september het indoorfestival op gang trappen. De Zultse groep vervoegt zo de eerder reeds vrijgegeven bands Sanctuary, La Muerte en Spoil Engine.

 

[20-12-2019]

De derde groep voor Miracle Meeting 2020 is bekend. In navolging van La Muerte en headliner Sanctuary, zakt ook Spoil Engine naar de Deinzense Brielpoort af. Iris Goessens en co stellen er het recent verschenen album Renaissance Noire aan het Belgische publiek voor.

 

[18-12-2019]

Nadat eerder al de komst van Sanctuary werd bekendgemaakt, is het nu de beurt aan een tweede naam voor Miracle Metal Meeting 2020. Ook het Belgische La Muerte zakt op zaterdag 19 september richting Brielpoort af.

De voorverkoop van Miracle Metal Meeting start aanstaande zondag om 10u00.

 

[17-12-2019]

Na een succesvolle eerste editie keert Miracle Metal Meeting in 2020 terug. Op zaterdag 19 september zal de Amerikaanse metalband Sanctuary als hoofdact fungeren. De rest van de affiche zal gevuld worden met zes Belgische bands. De locatie is hetzelfde als dit jaar: De Brielpoort in Deinze, ideaal gelegen voor mensen uit Oost- en West-Vlaanderen. Kaarten kosten momenteel 34.50 euro.

 

Links: