Affiche Kraken Metal Rock Fest compleet

De line-up voor de aanstaande editie van Kraken Metal Rock Fest is compleet ingevuld. De Franse heavymetalgroep Existance zakt als headliner naar het indoorfestival af. Verder zeggen eveneens Rainover, Abhcan en Allience de komst naar Waals-Brabant toe. De laatsgenoemde groep brengt in Itter uitsluitend nummers van Iron Maiden.

Met de bekendmaking van de laatste namen ziet de eindstand er als volgt uit:

 

[10-02-2020]

De line-up voor de aanstaande editie van Kraken Metal Rock Fest krijgt steeds meer vorm. Intussen zijn reeds vijf van de in totaal acht groepen bekend. Het Waalse deathmetalgezelschap Epidemian vormt de meest recente toevoeging aan de affiche. Het kwintet uit Eigenbrakel vervoegt Abhcan, Pandora’s Key, Syr Daria en Elfika op de affiche.

 

[05-02-2020]

De organisatoren van Kraken Metal Rock Fest lossen een vierde naam voor de aanstaande editie. De symfonische metalgroep Elfika maakt op zaterdag 9 mei de oversteek van Parijs naar Itter. De Franse groep verkeert er in het gezelschap van Abhcan, Pandora’s Key en Syr Daria.

 

[02-02-2020]

De teller voor Kraken Metal Rock Fest 2020 staat intussen op drie namen. Naast Pandora’s Key en Syr Daria, zakt nu ook de progressieve metalgroep Abhcan naar het indoorfestival af. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

 

[26-01-2020]

Met de toevoeging van een tweede naam, is het aantal aangekondigde bands voor Kraken Metal Rock Fest 2020 eensklaps verdubbelt. Het Franse heavymetalcombo Syr Daria vervoegt op de affiche het eerder reeds bevestigde Pandora’s Key. Afspraak op zaterdag 9 mei in Itter.

 

[23-01-2020]

De eerste naam voor Kraken Metal Rock Fest 2020 is bekend. De symfonische metalband Pandora’s Key bevestigt de komst naar het Waals-Brabantse Itter. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

De zevende editie van Kraken Metal Rock Fest vindt plaats op zaterdag 9 mei 2020 in concertzaal Zik-Zak. Informatie omtrent de voorverkoop is momenteel nog niet voorhanden.

 

Links: