Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Darkest Hour in Haarlem! 

Ze gelden als één van de grondleggers van de New Wave of American Metal en staan 4 mei zomaar in Patronaat in Haarlem: Darkest Hour. En de heren komen niet alleen, ze hebben Venom Prison en Off the Cross meegenomen voor een lekker avondje metal en hardcore. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Darkest Hour’. Deelname sluit 30 april om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Emptiness en Ggu:ll in Den Haag!

Stap jij doorgaans zonnig gestemd door het leven en breng je een concertavond het liefst dansend over de vloer door? Blijf 4 mei dan maar lekker weg bij Paard in Den Haag want daar staat een zwartgallig menu op het programma: de post-black/death metal van Emptiness en de loodzware doom van Ggu:ll. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit heerlijke oorgasme? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Emptiness’. Deelname sluit 1 mei om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Heidevolk in Rotterdam!

Vijftien jaar Heidevolk. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen de Gelderse helden 12 mei in de Rotterdamse Baroeg! Verder geen poespas, gewoon folkmetal waarin het roemruchte verleden opeens het heden wordt! Vergeet je drinkhoorns niet als je erheen gaat, want Zware Metalen geeft twee kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avond vol glorie? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Heidevolk’. Deelname sluit 8 mei om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.