Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor (hed) pe in Utrecht!

De Californische meesters van de rap/metal/punl/reggae/rock (hed) pe, komen 29 maart naar De Helling in Utrecht. In hun kielzog: het knotsgekke gezelschap Sumo Cyco. Dat kan niet anders dan een gekkenhuis worden en Zware Metalen geeft er gewoon twee kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een muzikaal avontuurlijk avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Hed Pe’. Deelname sluit 26 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Delain in Zwolle!

De symfonische metallers van Delain draaien alweer vijf albums mee in de internationale top. Op 31 maart komen ze hun kunsten vertonen in het Zwolse Hedon, met het ervaren Kingfisher Sky in het voorprogramma. Erheen? Dat kan! Zware Metalen geeft twee kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk melodieus avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Delain’. Deelname sluit 27 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor The Neal Morse Band in Tilburg!

Ook wel eens behoefte aan een avondje progrock tussen al dat metalen geweld? Mooi! 013 in Tilburg verwelkomt 2 april The Neal Morse Band voor een exclusieve show. Met meesterdrummer Mike Portnoy in de gelederen! Zware Metalen geeft zomaar twee kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een lekkere avond proggen? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Neal Morse’. Deelname sluit 29 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor All Pigs Must Die in Rotterdam!

We gooien punk, psychobilly, death metal, grindcore, hardcore en metalcore in een mixer en wat krijgen we dan? Teringherrie. Heerlijk toch? Daarom staan 3 april All Pigs Must Die, Gust en Nuclear Devastation in de Rotterdamse Baroeg. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een donker avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘All Pigs Must Die’. Deelname sluit 30 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Bury Tomorrow in Haarlem!

Maak je op voor een lekker avondje metalcore, want 4 april komen Bury Tomorrow, Any Given Day en The Charm The Fury de Haarlemse Patronaat onveilig maken. Dat wordt een avondje barstensvol energie en flink hoofdschudden. Daarbij zijn? Dat kan! Zware Metalen geeft twee kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een woest avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Bury Tomorrow’. Deelname sluit 31 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor King Dude in Tilburg!

Er komt geen gitaargeweld aan te pas en een nekkramp door teveel headbangen zul je ook niet oplopen. Maar lekker duister is het wel: de muziek van singer-songwriter King Dude. 5 april doet hij 013 in Tilburg aan, met het black metal/jazz gezelschap Celestian Bodies. Eens bekijken hoe dat er in het echt uitziet? Dat kan! Zware Metalen geeft er niet twee, maar vier kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een donker avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘King Dude’. Deelname sluit 1 april om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Havok in Tilburg!

Thrash ’till death, is 6 april het devies in 013 in Tilburg, met maar liefst vier bands die de nekspieren komen testen. We tellen: Havok, Warbringer, Gorod en Exmortus. Lekker, lekker, lekker. En jij kunt bij dit feestje voor lijf en ledematen aanwezig zijn, want Zware Metalen geeft twee kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze spectaculaire avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Havok’. Deelname sluit 2 april om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Headbangers Bash (o.a. Carach Angren) in Amersfoort!

Tijd voor een buurt feestje! 8 april staat in FLUOR (voorheen Podium De Kelder) in Amersfoort Headbangers Bash op het programma. Hoofdact is Carach Angren, maar de bands daarvoor zijn ook bepaald niet mis: Leng Tch’e, Apophys, Tribal Spirits, Bloodphemy, Deathmarch en Tortharry. Zware Metalen geeft twee kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit fijne festival? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Headbangers Bash’. Deelname sluit 2 april om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

2 Responses to Prijsvragen! Win, Win! Win!!

  1. Pingback: The Charm The Fury – The Sick, Dumb & Happy | Zware Metalen

  2. Pingback: Interview met The Charm The Fury | Zware Metalen

Geef een reactie