Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Cryptopsy in Tilburg!

Dat uitstapje naar deathcore is ze al lang vergeven: Cryptopsy is brute death metal, brute death metal is Cryptopsy. Dat zullen de heren 28 juni wel laten zien in het Tilburgse Little Devil. In het voorprogramma staat Teethgrinder. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor bruut feestje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Cryptopsy’. Deelname sluit 24 juni om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Oceans Ate Alaska in Rotterdam!  

Het Rotterdamse Baroeg opent 30 juni de deuren voor een lekkere portie metalcore met een laagje djent. Oceans Ate Alaska komt langs! En ze komen niet alleen, want Pelgrim en Icarius schuiven ook aan. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een lekker metalcore avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Oceans’. Deelname sluit 26 juni om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Mike Portnoy’s Shattered Fortress in Tilburg!

6 juli staat er een bijzonder project op de planken van 013: Mike Portnoy’s Shattered Fortress. De superdrummer speelt hiermee de volledige ‘Alcohol Anonymous Suite’, ook wel de ‘Twelve-Step Suite’ genoemd, integraal. Deze vijfdelige serie van nummers beschrijft, verspreid over meerdere Dream Theater-albums, Portnoy’s ervaringen met alcoholisme. De set wordt aangevuld met enkele Dream Theater-klassiekers. In het voorprogramma: Next To None. Het concert is al uitverkocht, maar Zware Metalen heeft natuurlijk nog kaartjes.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit unieke optreden? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Portnoy’. Deelname sluit 2 juli om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor A Tribute to Chris Cornell in Amersfoort!  

Het wordt een bijzondere avond, 7 juli in Fluor in Amersfoort. Tijdens A Tribute to Chris Cornell brengen Navarone, 3JS en Project Bongo een ode aan Chris Cornell, de veel te vroeg overleden zanger van Soundgarden en Audioslave. Het concert wordt geopend door The Apologist. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze bijzondere tribute? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Tribute’. Deelname sluit 3 juli om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Sepultura in Zwolle!  

Zware Metalen heeft weer even een lekkere prijsvraag. Wat te denken van Sepultura? 9 juli staat de band in Hedon in Zwolle, met ook al niet bepaald misselijke Aborted in het voorprogramma. En dan wordt de avond ook nog eens geopend door de hardcore punk van Killing Cult Society! We geven er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk avondje lekkere metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Sepultura’. Deelname sluit 5 juli om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.