Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Stonerfall (o.a. Monster Magnet) in Alkmaar!

Stonerfall, hét stonerrockfestival van Alkmaar en omgeving, staat ook weer op het programma. Verwacht 26 mei een verslavend lekkere avond stonerrock in Victorie in Alkmaar met Monster Magnet als headliner. Verder onder meer op het programma: Black Rainbows, Camel Driver, Menhir en Ortega. Zware Metalen geeft twee kaartjes weg voor dit spektakel!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een dromerige avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Stonerfall’. Deelname sluit 22 mei om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Ranger in Rotterdam!

Gewoon goeie metal. In Rotterdam draaien er ze hun hand niet voor om en dus staan op 28 mei gewoon drie goeie metalbands op het programma in Baroeg. Met een legendarische status, dat natuurlijk wel. Verwelkomt worden de snelheidsduivels van Ranger en de Nederlandse cultbands Usurper en Sad Iron. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk avondje gewoon goeie metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Ranger’. Deelname sluit 24 mei om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor White Hills in Tilburg!

Maak je klaar voor een weergaloze psychedelische trip met White Hills. 30 mei doen de heren Dave W. en Ego Sensation 013 in Tilburg aan om daar te putten uit hun rijkelijke repertoire (14 albums sinds 2005, waarvan 1 live in… jawel: 013). Het wordt heavy, het wordt stoner, het wordt experimenteel en Zware Metalen geeft er niet twee maar vier kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een psychedelisch avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘White Hills’. Deelname sluit 26 mei om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Nargaroth in Amstelveen!

Je hebt zwart, je hebt pikzwart én je hebt zwarter dan zwart tijdens de black metalavond in P60 in Amstelveen. 2 juni staat er een duizelingwekkende line-up op het programma. Hou je vast: Nargaroth, Absu, Hate en dan volgt er nog een voorprogramma ook! Zware Metalen stuurt er graag zwarte zielen heen en heeft twee kaartjes liggen.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een zwarte avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Nargaroth’. Deelname sluit 29 mei om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor I Am Morbid in Den Haag!  

De voorman van de legendarische death metalband Morbid Angel leent zijn stem en bas niet meer aan dat orkest maar speelt gewoon de klassiekers uit dat repertoire met zijn eigen band: I Am Morbid. 9 juni staan de heren op de planken van Paard in Den Haag met een flinke smak bands in het voorprogramma: Necrophagia, Helsott, De Profundis en The Heretic Order.  Zware Metalen geeft twee kaartjes voor dit spektakel weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk death metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Morbid Paard’. Deelname sluit 4 juni om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Stonehenge (o.a. Morbid Angel, Godflesh en Marduk) in Steenwijk!

Ja, wrijf nog maar eens goed in je ogen, maar je leest het goed: Zware Metalen geeft twee kaartjes weg voor het machtige Stonehenge Festival op 29 juli in Steenwijk! De line-up doet iedere metalhead duizelen: Morbid Angel is headliner. Verder melden zich: Godflesh, Marduk, Macabre, Krisiun en nog veel meer… Zelfs het heropgerichte Altar sluit aan!

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit waanzinnige festival? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Stonerhenge’. Deelname sluit 31 mei om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.