Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Kreator in Tilburg!

2017 wordt het jaar van de glorieuze terugkeer van de Duitse thrash legende Kreator en jij kunt daar getuige van zijn! De heren doen 2 februari 013 in Tilburg aan met in hun kielzog drie bands om je vingers bij af te likken: Sepultura, Soilwork en Aborted! Dat wordt een gekkenhuis waarvoor Zware Metalen twee tickets weggeeft.

facebook_event_962753803840553

 

Wil jij kans maken op kaartjes voor een snoeihard avondje metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Kreator’. Deelname sluit 29 januari om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Fleddy Melculy in Haarlem!

Hij is de buitenechtelijke zoon van Lita Ford en Lars Ulrich en door de geest van Pantera‘s Dimebag Darell opgeroepen de metal te redden: Fleddy Melculy. Op 4 februari staat hij met zijn band in Patronaat in Haarlem, met in het voorprogramma de ook niet kinderachtige punkband De Dood. Benieuwd hoe dat er allemaal uitziet? Zware Metalen geeft niet twee, maar vier tickets weg.

webfleddymelculy2

 

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje Nederlands meebrullen? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Fleddy Melculy’. Deelname sluit 30 januari om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Chelsea Grin in Tilburg!

Op de eerste zaterdag van februari gaat 013 in Tilburg volledig deathcore. Wat er op het programma staat? Wat te denken van genregelden Chelsea Grin? En het ook al niet misselijke Betraying the Martyrs? Aangevuld met Make Them Suffer en Void of Vision? Zware Metalen geeft zomaar twee tickets weg.

8f320ff06ce1a8d26654cb46170adae8

 

Wil jij kans maken op kaartjes voor een heerlijk avondje deathcore? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Chelsea Grin’. Deelname sluit 31 januari om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Complexity Fest met o.a. Ihsahn, Suffocation en Cryptopsy in Haarlem!

Patronaat in Haarlem gaat met Complexity Fest op 25 februari op zoek naar de complexe, avontuurlijke kant van metal en dat levert een line-up om van te smullen op. Wat te denken van Emperor-voorman Ihsahn? Of death metal meesters Suffocation? Of het legendarische Cryptopsy? Zware Metalen geeft niet twee, maar vier tickets weg.

cf

Wil jij kans maken op kaartjes voor een onwaarschijnlijk mooi festival? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Complexity Fest’. Deelname sluit 31 januari om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

3 Responses to Prijsvragen! Win, Win! Win!!

  1. Pingback: Entombed A.D. toont dode ochtendgloren | Zware Metalen

  2. Pingback: ChristenUnie wil concert Carach Angren verbieden | Zware Metalen

  3. Pingback: Line-up Complexity Fest vrijwel rond | Zware Metalen

Geef een reactie