Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Svart Crown in Rotterdam!

Het is Allez les Bleus! op 9 maart in de Rotterdamse Baroeg. Er komen twee zwartgeblakerde bands de Maasstad onveilig maken: Svart Crown en Regarde Les Hommes Tomber. Verwacht doom, sludge, black en death en jij kunt erbij zijn. Zware Metalen geeft twee tickets weg.

Wil jij kans maken op een lekker duister avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Svart Crown’. Deelname sluit 5 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Fleddy Melculy in Zwolle!

Fleddy Melculy nou nog steeds niet gezien? Ondanks die uitgebreide aanbeveling die Zware Metalen schreef? Gelukkig voor jou dan dat je vrienden van Zware Metalen kaartjes weggeven voor het concert van de heren in Hedon in Zwolle op 11 maart. Oefen maar vast: ‘Kijk, daar loopt nen Johnny met nen t-shirt van Metal-li-ca!’

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje snoeiharde hardcore/metal met humor? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Fleddy Melculy’. Deelname sluit 7 maart om 12:00 uur.

————————————————————————————————————-WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Mayhem in Haarlem!

Ja hoor, je leest het goed. Je vrienden van Zware Metalen hebben weer eens een bijzondere actie: kaartjes voor black metal legende Mayhem! 28 maart speelt de band het legendarische De Mysteriis Dom Sathanas integraal in Patronaat in Haarlem en jij kunt daar bij zijn! In het voorprogramma: het loodzware Dragged Into Sunlight. Zware Metalen geeft twee tickets weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een legendarische avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Mayhem’. Deelname sluit 28 februari om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie