Newsflash

[b]Newsflash[/b]

Enkele korte berichten die op de newstracker stonden:
[hr]
[b]Slayne zoekt drummer[/b]

Slayne zoekt gemotiveerde deathmetal-drummer. Stijl: van Cannibal Corpse tot Death. 200% team spirit, motivatie en inzet vereist; eigen gear en vervoer gewenst. Informatie: offalfeast@hotmail.com of 06-19908666 (Robin).
[hr]
[b]Nieuwe CD Sammath “Vrees Ons” is klaar[/b]

“Vrees ons” de nieuwe cd van Sammath is klaar, en zal de nederlandse metalscene op hun grondvesten doen schudden. Na 9 nummers zullen je buren zeker gaan verhuizen en ben je verzekerd van succes…..
Http://www.sammath.nl
[hr]
[b]Anaemica zoekt zanger[/b]
De Belgische death-metallers van ANAEMICA brachten in het verleden reeds een promo en cdemo uit. Optredens volgden en met tal van locale underground grootheden werden talloze podia onveilig ongemaakt. Een paar maanden terug nog deelden de jongens van ANAEMICA het podium met grootheden als Mortician, Carnal Forge & Yattering toen ze in diens voorprogramma speelden. Na jaren van trouwe dienst heeft zanger Tom de handdoek in de ring gegooit, om zich toe te leggen om zijn studies. Hierdoor komt er een vacature vrij als gemotiveerde zanger/frontman. Voor meer info kan je terecht bij gitarist Dirk.

Interesse?

e-mail:
anaemica@hotmail.com
official website:
http://anaemica.deathmetal.be