Zware Metalen zoekt hulp voor nieuwe interviewreeks “Zwaar Metaal roest niet”. Gezocht: info over de Nederlandse band LWS Inc.

Onlangs kocht een van onze redacteuren (Clemens Schaap) een LP van de Nederlandse band LWS Inc. (Lunatics Without Skateboards Inc.) Zij waren destijds, eind jaren ’80 – begin jaren ‘90, erg goed bezig en timmerden lekker aan de weg. Opeens viel de band uit elkaar en verdween deze geruisloos van het toneel, iets wat bij meerdere bands uit dat tijdvak het geval was. Het hoe en waarom van dat alles intrigeert ons en maakt nieuwsgierig naar wat er van de bandleden terecht is gekomen, naar hoe ze terug kijken op de periode dat de band actief was.

Er is daarom besloten om een nieuwe rubriek in het leven te roepen “Zwaar Metaal roest niet”. Het idee is om verder te speuren en te kijken of bands uit die periode openstaan voor een interview. Na een (soms) lange en intensieve speurtocht is er inmiddels contact met Brutal Obscenity, Creepmime, Jewel en Incursion Dementa. Met hen kun je binnenkort een interview op deze site verwachten.

LWS Inc. is en blijft onvindbaar. Daarom werd besloten de hulp van jullie in te roepen. Ben jij of ken jij bandleden van LWS Inc., Liar Of Golgotha, 35007 (Loose), Sempiternal Deathreign, Bluurgh, Korsakov, Whispering Gallery of Callenish Circle en vind je het leuk om mee te werken aan een interview, neem dan even contact op via onderstaand mailadres. Tips over andere bands zijn zeker welkom!

Mailen doe je naar contact@zwaremetalen.com .