Rest van discografie Death SS op picture disc

U heeft de eerste zes platen van Death SS al op picture disc? Tijd om de collectie compleet te maken. Ook de laatste drie albums van de Italianen zijn nu als draaibaar kunstwerk verschenen: The 7th Seal, Resurrection en Rock ‘n’ Roll Armageddon.

Ook nu geldt: de oplage van de albums is driehonderd per titel en ze zijn voorzien van een poster van 70 x 100 centimeter én een coupon. Wie alle coupons heeft kan deze opsturen naar Self Distribuzione in ruil voor een exclusieve opbergbox voor de albums én heeft de mogelijkheid een laatste hyperexclusieve picture disc van de band aan te schaffen.

De platen kosten 25 euro.

[25-1-2021]:

Mooi nieuws voor liefhebbers uit het Land van de Laars: de eerste zes albums van de legendarische doom-en-later-industrialband Death SS verschenen op picture disc. De albums verschenen tussen 1988 en 2002. De resterende platen uit de catalogus van de Italiaanse band verschijnen nog.

De oplage van de albums is driehonderd per titel en ze zijn voorzien van een poster van 70 x 100 centimeter én een coupon. Wie straks alle coupons heeft kan die opsturen naar Self Distribuzione in ruil voor een exclusieve opbergbox voor de albums én heeft de mogelijkheid een laatste hyperexclusieve picture disc van de band aan te schaffen.

De picture discs kosten 25 euro.

Link: