Red Bull voor Belgen en Nederlanders

Terwijl Max Verstappen dit weekend nog maar eens voor de winst gaat tijdens de GP van Frankrijk met zijn Red Bull Racing Machine, kregen een aantal Belgen gisteren op de Red Bull Music Stage op Graspop de kans om zich te tonen. Hier zie je wat Red Bull Music betekende voor de drie Belgische bands.

Toxic Shock (Antwerpen)

“Echt cool om dat volk te zien kolken,” gitarist Pieter Coolen van crossover-formatie Toxic Shock.  “Het publiek was vanaf de eerste gitaaraanslag helemaal mee. Een zalig gevoel, want je staat niet elke show voor 5000 man te spelen. Een gigantisch podium om met ons 5 ons ding te doen. Elke dag graag!

Moments (Tessenderlo)

“Al die hoofden die op en neer gaan, daar doe je het voor,” zegt Gert-Jan Vandervoort, de bassist van de metalcore-outfit Moments. “Heerlijk om hier te staan, te spelen en mensen te kunnen tonen wie we zijn. We hebben de ziel uit ons lijf gespeeld, en alles liep perfect. De reacties van het publiek, dat geeft zoveel energie! Echt wow!”

Signs Of Algorithm (Gent/Brugge)

“Waaaawww. Al die mensen. Al die sfeer,” zegt Frederick Vanhille, de frontman van metalcoreband Signs Of Algorithm. “We stonden gewoon op Graspop Metal Meeting! Een volle tent, die deed wat ik vroeg. Heb je die wall of death gezien? Even getwijfeld: zouden ze meegaan? Maar ja hoor! Dit voelt zo goed! Opwarmen voor Guns N’ Roses, echt een fantastische ervaring!”

De drie Belgische bands werden door Red Bull Music, Franky De Smet-Van Damme van Channel Zero en Graspop Metal Meeting uit meer dan 180 inzendingen geselecteerd. 

Wil je weten wat Red Bull Music nog in petto heeft? Klik dan door via onderstaande link.

Link:

Red Bull Music