Gratis kaartjes voor zorgverleners voor Loud Noise-festivals

De coronacrisis treft alles en iedereen, zo ook de evenementenindustrie en zo ook boekingskantoor, concertpromotor en festivalorganisator Loud Noise. Het in Eindhoven gevestigde bureau heeft clubshows moeten annuleren en Prognosis Festival moeten verplaatsen. Op het programma staan nog Dynamo Metalfest, Into the Grave en Das Oktober Metalfest. Loud Noise stelt honderden kaarten beschikbaar voor zorgverleners. 

Volgens Loud Noise kunnen de mensen die nu strijden in de frontlinie van de oorlog tegen het virus straks wel ontspanning gebruiken met een biertje en goede muziek. Alleen wanneer zij gesteund worden kunnen we de zomer ‘muzikaal’ nog enigszins redden.

Iedereen kan zijn persoonlijke held of helden taggen onder de Facebookberichten van Dynamo Metalfest en Das Oktober Metalfest. Het bericht voor Into the Grave volgt nog. Loud Noise stuurt zoveel mogelijk zorgverleners die daar worden genoemd vrijkaartjes op.

Wie aandacht wil geven aan deze actie wordt gevraagd #samensterk te gebruiken.

Eerder gaven Paul van Berlo en Rob van der Donk namens Loud Noise inzage in de gevolgen van de coronacrisis voor hun organisatie.

Links: