Anal Blasphemy – Bestial Black Metal Filth

Anal Blasphemy – Bestial Black Metal Filth
Hammer of Hate, 2009

Labelbaas zijn, is handig. Molestor Kadotus is eigenaar van Hammer of Hate, en brengt tegenwoordig alles wat Fins is en zonder label zit uit op zijn label. En naast alle vertakkingen van huidige en ex-bandleden van Baptism bij andere bands, heeft hij ook een eigen band op zijn label. Eerder deed hij het met de band Calvarium, nu met zijn eenmansband Anal Blasphemy. Na een handjevol splits en kleine releases is hier het eerste volledige album.

Aan de ‘übertruë’ cover zie je het al. Het gaat hier over black/thrash in zijn rauwste vorm. Wonderbaarlijk genoeg wordt er niet aan poserbashing gedaan. Niet erg veel thrashing aan de gang ook trouwens. In plaats van een flinterdun en iel geluid krijg je een ernstig diepe, brute basssound, met een militante “war metal” attitude zoals we ze kennen van Canada’s Blasphemy en Revenge.

De nummers zijn uiterst rauw, doch makkelijk volgbaar. Het scanderen van refreinen als Satan Rapes God is gewoon verplichte kost, en ook een nummer als Sexual Desecration of Islam Faith gaat er in als zoete koek. Enige vorm van originaliteit of muzikaal entertainment is zo zoek als Maddie. Seks en anus zijn dé thema’s op deze plaat. Vette old school, met een mensonterende bruutheid, dwars door je hersenpan heen. Benaderen met enige voorzichtigheid.

Tracklisting:
Anal

  1. Jeesuksenhäpäisyinitiaatio
  2. Sexual Desecration of Islam Faith
  3. Holy Scriptures Cleansing my Asshole
  4. Blasphemous Arts of Satan
  5. Satan Rapes God
  6. Goddess of Smut
  7. Demonwolves
  8. Masturbation on Jehovah’s Altar
  9. Crucifix Perversion
  10. Under the Leather Wings
  11. Outroduction in Delusions…

Line-up:

  • Molestor Kadotus – Instruments & Vocals

Links: