Radioshow Dood & Verderf met legendarische drummer Ed Warby te gast

De radioshow Dood & Verderf, die gehouden wordt bij het Rotterdamse Operator Radio, kan 2020 afsluiten met een wel heel speciale gast: Ed Warby, de legendarische drummer van bands als Gorefest, Ayreon, Hail Of Bullets en Vuur. Wie de recentste aflevering van Osmium, de zwaarste podcast in het Nederlands, geluisterd heeft, weet dat radiomaker Inge Janse deze editie met knikkende knieën opneemt. Ed Warby praat een uur lang over zijn muzikale invloeden en zijn eigen bijdrage aan de metalwereld. Het is een uitzending van twee helften met enerzijds Kiss, Rainbow en Manowar, en anderzijds Death, Gorefest, Hail Of Bullets en Heads For The Dead. Helaas komt onze zware aanbeveling (het Edder & Bile van Cadaver) niet aan bod, maar je krijgt daar wel een in overvloede vertellende meesterdrummer voor terug. Kon slechter!

De radioshow beluisteren doe je hieronder, en meelezen met het programma doe je hier. Vergeet ook niet dat Inge Janse op zondag 27 december de oudejaarsbingo van Baroeg verzorgt. Op de digitale bingokaart tref je namen van bands die in 2020 in de Rotterdamse metaltempel zouden spelen, maar helaas toch niet konden komen. Helemaal in stijl dus met de teleurstelling die 2020 was.

 

 

Geen zin in al dat gewauwel en wil je alleen maar naar muziek luisteren (we kunnen het ons haast niet voorstellen)? Dat doe je in de Spotify playlist:

 

 

Links: