Prijsvragen bij Zware Metalen, week 6

Prijzen, prijzen, prijzen! Elke week zijn er weer volop prijsvragen te vinden bij je vrienden van Zware Metalen. We geven cd’s, patches, tapes, t-shirts, platen maar vooral concertkaartjes weg. Op deze pagina een overzicht van de prijsvragen die deze week actief zijn of komen.

Week 6

Snel, snel, snel! Als je nog kans wilt maken op kaartjes voor de rauwe rock ‘n’ rollpunk van Bätwolf in Gebr. De Nobel! Iets meer tijd is er nog om kans te maken op kaartjes voor de oi/skinhead rock ‘n’ roll van Haymaker in OJC Maddogs in Groesbeek en Smyrna Death Fest in Metropool in Enschede met Sinister als headliner.

Maar we hebben meer! Wat te denken van een pakketje van platenlabel Majestic Moutain of de vinyl van Dodenkrocht van platenlabel Zwaertgevegt! En verder nog tickets voor Manimal in P60 en For I Am King in Baroeg.

Hou Zware Metalen de komende tijd in de gaten voor nieuwe prijsvragen van onder meer In Extremo in De Helling, Heidevolk in Baroeg én Iduna en Complexity Fest met Tribulation als headliner in Patronaat.