Prijsvragen bij Zware Metalen, week 13

Prijzen, prijzen, prijzen! Elke week zijn er weer volop prijsvragen te vinden bij je vrienden van Zware Metalen. We geven cd’s, patches, tapes, t-shirts, platen maar vooral concertkaartjes weg. Op deze pagina een overzicht van de prijsvragen die deze week actief zijn of komen.

Week 13

Wát een prijzen hebben we deze week, wát een prijzen! Wees er snel bij als je nog kans wilt maken op kaartjes voor Ensiferum in MEZZ of Neushoorn of liever kiest voor de vuiligheid van Grindhoven. We hebben kaartjes voor de stem van Queensrÿche, Geoff Tate, in Iduna en Fluor en voor de zingende engel Charlotte Wessels in Patronaat. Voor de stoners onder u zijn er tickets voor Interstellar Sonar Fest in Gebr. De Nobel, voor de thrashers Crisix in Groene Engel en rockers gaan naar Purple Shade in Baroeg. En dan komt de enige officiële Rammstein-coverband Feuerengel ook nog eens naar Musis & Stadstheater in Arnhem!

Maar er is meer dan concerten! Maak bijvoorbeeld kans op de debuut-lp van Grafhond of… kaartjes voor Metallica in de bioscoop!

Hou Zware Metalen de komende tijd in de gaten voor nieuwe prijsvragen van onder meer Cannibal Corpse en Dark Funeral in Leiden, Igorrr en Amenra in Amsterdam, Helstar in Enschede en Delain in Haarlem!