Punk bij Metal Front Coevorden

Een zekerheidje in het leven: de concerten van Metal Front Coevorden. Bekijk de programmering voor de komende periode.

Het wordt punk tegen punk, zaterdag 22 april in Coevorden. The Shivvies en Rats and Daggers scherpen de messen en nemen het tegen elkaar op tijdens een muzikale knife fight. Het Utrechtse Rats and Daggers is een powertrio dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk opzoekt. De band concentreert de slagkracht van Idles, de schwung van Queens of the Stone Age en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrockprojectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. The Shivvies, opgericht in Rotterdam in 2020, borduurt met zijn punk rock voort op de 1-2-3-4-traditie die de Maasstad rond de millenniumwisseling de titel Punk Rock City opleverde.

Feest op zaterdag 24 juni als het Italiaanse Nemesis Inferi het nieuwe album The Mowing Devil komt presenteren. Verwacht groovende gothic metal met rockinvloeden beïnvloed door bands als Black Sabbath, Metallica, Paradise Lost en Kyuss. Uit Noord-Holland sluit Obstruktor aan om als opener een no-nonsense mix van death, thrash doordrenkt met andere stijlen uit het metalgenre te laten horen. De avond wordt overigens afgesloten met de lokalo’s uit Coevorden die de driekoppige deathened-thrash metalformatie Angel Disorder vormen. De toegang is ook nog eens gratis!

Zaterdag 18 november presenteert MFC Coevorden het uit Engeland afkomstige progressive  sludge-, doom- en stonermetal gezelschap Desert Storm. Vorig jaar dezen ze Drenthe ook al aan, maar het optreden staat nu in het teken van het nieuwe album Death Rattle. Met hun progressive sludge-, doom- en stonermetal zullen ze het podium doen trillen op zijn grondvesten. Er komt nog een voorprogramma bij ook!

 

Links: