Nieuwe album Cannibal Corpse met DVD

Nieuwe album Cannibal Corpse

Kill, het nieuwe album van Cannibal Corpse, verschijnt op 27 maart. Van dit album wordt ook een gelimiteerde editie uitgebracht met een bonus DVD. Op deze DVD staat een complete live-registratie (ongeveer 77 minuten) van een optreden dat de band deed op 8 april 2004 in ‘La Laiterie’ in Frankrijk.

  • The Time To Kill Is Now
  • Make Them Suffer
  • Murder Worship
  • Necrosadistic Warnings
  • Five Nails Through The Neck
  • Purification By Fire
  • Death Walking Terror
  • Barbaric Bludgeonings
  • The Discipline Of Revenge
  • Brain Removal Device
  • Maniacal
  • Submerged In Boiling Flesh
  • Infinite Misery
  • De tracklist van de bonus DVD:
    Hammer Smashed Laiterie
    (Live in Strasbourg 2004)

    1. Shredded Humans
    2. Puncture Wound Massacre
    3. Fucked With A Knife
    4. Stripped, Raped And Strangled
    5. Decency Defied
    6. Vomit The Soul
    7. Unleashing The Bloodthirsty
    8. Pounded Into Dust
    9. The Cryptic Stench
    10. They Deserve To Die
    11. Dormant Bodies Bursting
    12. Gallery Of Suicide
    13. Pit Of Zombies
    14. The Wretched Spawn
    15. Devoured By Vermin
    16. A Skull Full Of Maggots
    17. Hammer Smashed FaceM

    Cannibal Corpse
    Metal Blade Records