Nieuw Lacrimas Profundere album

Nieuw Lacrimas Profundere album

Op 25 juni komt het nieuwe album van Lacrimas Profundere, Songs for the Last View uit in Finland. Twee dagen later komt het uit in de Benelux.


  1. The Last View
  2. A Pearl
  3. The Shadow I Once Kissed
  4. Veins
  5. We Shouldn’t Be Here
  6. And God’s Ocean
  7. Suicide Sun
  8. Dear Amy
  9. A Dead Man
  10. Sacrificial Lamb
  11. Lullaby for a Weeping Girl
  12. While

Bonus tracks op limited edition:

  1. Burn
  2. The Beauty of Who You Are
  3. The Shadow I Once Kissed (alternate version)
  4. Sweet Letter C

The limited edition komt met een bonus CD:

  1. A Pearl (music video)

  2. A Pearl (the making of the video)
  3. Songs for the Last View (tour movie)
  4. live footage