Netherlands Deathfest geeft dagprogramma’s vrij

Netherlands Deathfest heeft de dagprogramma’s van de aankomende editie vrijgegeven. De bands staan op alfabetische volgorde:

[26-08-2019]:

De organisatie van Netherlands Deathfest heeft nog een laatste klap op de line-up van de vijfde editie gegeven. Morbid Saint komt namelijk de klassieker Spectrum Of Death integraal opvoeren. Ook Immolation, Disfear, Purtenance, Vile, Fleshless, Deitus en The Afternoon Gentlemen zijn geboekt. Ongeveer twee derde van de weekendtickets zijn al verkocht, maar er zullen binnenkort ook een aantal dagkaarten in de verkoop gaan wanneer de dagverdeling bekend gemaakt wordt.

[06-08-2019]

Netherlands Deathfest heeft een headliner binnengehaald en wel het zeer gewaardeerde Autopsy. Andere toevoegingen zijn Grave Desecration, Barshasketh, Rites of Thy Degringolade en Carnal Decay.

[24-07-2019]:

Meer bands voor Netherlands Deathfest! Meest in het oog springend is Benediction, dat tegenwoordig weer met oud-zanger Dave Ingram als voorman opereert. Verder melden zich: Skeletal Remains, Extreme Noise Terror, Adorior, Runemagick en Putrid Pile

[11-07-2019]:

Terwijl u zomer viert, is de organisatie van Netherlands Deathfest druk bezig bands vast te leggen voor de V-de editie. Zo wordt het nieuw leven ingeblazen Sacramentum welkom geheten in Eindhoven. De Zweden zullen debuutplaat Far way from the Sun in zijn geheel spelen. Uit deathmetalbakermat Tampa, Florida, Verenigde Staten, komt Brutality voor een eerste optreden op Europese bodem sinds… 1995! Zoek verder naar uw favorieten in de nieuwe poster:

[9-6-2019]:

Na vier edities in 013 in Tilburg, gaat Netherlands Deathfest door in Effenaar in Eindhoven. Volgend jaar is 1, 2 en 3 mei gereserveerd en de eerste namen zijn al bekendgemaakt. Grootste trekker tot nu toe is het weer herenigde Dismember.

Lees ook ons verslag van Netherlands Deathfest 2019, dag 1, dag 2 en dag 3.

Links: