Herrie Festival 11-11

D’n elfde van d’n elfde is in Zuid-Nederland vooral bekend omdat die datum ieder jaar de start van carnaval betekent. Wie die wanklanken niet kan verdragen of voor zij die vooral behoefte hebben aan een flinke bak herrie, die kunnen terecht in Noord-Holland. Daar staat weer een nieuwe editie van Herrie Festival op het programma namelijk. Een dag vol met vele soorten metal op de karakteristieke, gezellige muzieklocatie Hal25 in Alkmaar. 

Eerder dit jaar waren we bij de Hemelvaart-editie en het verslag daarvan kun je hier lezen. In november staan er wederom een paar zeer fraaie namen op het affiche. De liefhebbers van slamdeath kunnen hun ledematen loszwiepen op klanken van onder andere het Noorse Kraanium en het Duitse Stillbirth. Bands van eigen bodem zijn onder andere Loyalty Ends Here (metalcore), Torn From Oblivion (deathcore), Headless Hunter (thrash) en Brutal Sphincter (groovy goregrind). De organisatie schoof de ADHD-powerviolencers van Escuela Grind er op het laatste moment ook nog even bij, maar de ogen zijn vooral gericht op een naam van formaat die prijkt als headliner: de Amerikaanse metalcoreformatie Unearth! Groot kans dat we na deze kans weer twee of drie jaar moeten wachten voordat de heren in Nederland te zien zijn..

Kaarten zijn nog te koop voor €46,66. Wie vijf tickets in één keer koopt krijg een mooie korting cadeau. Op korte termijn volgt er nog een winactie hier op onze site. Hou het dus goed in de gaten!

Link: