Nieuw album The Monolith Deathcult (update)

Details bekend nieuwe The Monolith Deathcult (update)

Opnieuw een lyric video van het TMDC-front. Deze keer wordt Todesnacht von Stammheim vakkundig voorgesteld en tekstueel ondersteund.

(27-02-2013)

Onvermijdelijk natuurlijk dat we iets nieuws te horen zouden krijgen van de nieuwe The Monolith Deathcult.
God Amongst Insects (de lyric video) is er. Bekijk hem hier.

(19-02-2013)

Op vrijdag 10 mei zal het nieuwe album van The Monolith Deathcult getiteld Tetragrammaton worden gereleased via het Franse label Season of Mist.

Het album bevat zeven nummers van en tikt net voor het uur af.
Volgens gitarist/componist Michiel Dekker is het album een logisch vervolg op TRIVMVIRATE met als grootste winst dat Michiel zelf amper te horen is. De teksten handelen over Unicron, Khomeini, Rwanda, de Rote Armee Fraktion, zelfverheerlijking, Latif Yahiha en Al Qaida.

Orion Pax (niet zijn echte naam) is bereid gevonden de muziek her en der op te leuken met zijn karakteristieke stemgeluid.

 The Monolith Deathcult

Oja, er is ook een trailer beschikbaar:

(25-11-2012)

De goden en hun volgelingen slapen slecht want The Monolith Deathcult zit in de studio om een nieuw album op te nemen. Enkele titels zouden bekend zijn en namen dragen als “Human Wave Attack”
Drugs, Thugs & Machetes, Todesnacht von Stammheim, Quasr Al-Nihaya
en Aslimu!!!-All Slain Those Who Brought Down Our Highly Respected Symbols To The Lower Status Of The Barren Earth. Hieronder zie je de mannen aan het werk.

Links: