Vulvectomy – Abusing Dismembered Beauties

Vulvectomy – Abusing Dismembered Beauties
Sevared Records, 2013

Dank vooraf aan collega Bart. In de weekverdeling had ik niets van dit spul, maar ik heb wel zin om even los te gaan in- en over een review. Vulvectomy is wat ik toegestuurd kreeg. Laten we voor de verandering eens beginnen met op te merken dat we er weer een fijn stukje artwork bij hebben. Redelijk absurd ook. We zien een viertal vrouwen, of wat er ook van over is. Stuk voor stuk ernstig mishandeld en totaal verminkt. Weggesneden mannenspeeltjes (borsten), stukken huid inclusief vagina’s hangen aan de muur gespijkerd. Voor wie het dus niet doorhad, vulvectomy is een medisch begrip voor het deels of geheel verwijderen van de vagina. Iets wat ik niet standaard elk weekend thuis beoefen tot op heden. Een ooit zwangere vrouw ligt totaal opengesneden voor op de tafel, haar naar alle waarschijnlijkheid dode foetus ligt op de plek waar ooit de ingang van haar zoetsappige liefdesmossel heeft gezeten. We hebben goorder gezien en vernieuwend is het niet, maar waarom niet een keer op de fijne details ingaan?

Vulvectomy is mij geen onbekende. Eerder kwamen zij met de langspelers Putrescent Clitoral Fermentation en Post Abortion Slut Fuck. Oftewel, laten we die hoer nog eens neuken voordat de abortus plaatsvindt. De kwaliteit van productie zit bij Vulvectomy altijd wel snor. Dat de muziek verder niet erg menselijk vaginaal klinkt is helemaal niet erg. Qua vocalen klinkt Vulvectomy als een bende zeugen die tegen hun wil in gedekt worden door een paard. Het hoort niet en het doet zeer. De, met slam gemengde, death metal en gore-doorspekte thematiek mag geen verassing zijn. Nummers als Deformed Tits Collection zijn echt heerlijke plaatjes. Geweldige titel ook weer trouwens. Als je te lang naar deze muziek luistert en de cover op je ogen geprojecteerd staat krijg je vanzelf zin om met het eerste beste slagersmes in het bovenbeen van je in-slaap-geslagen partner aan de slag te gaan. Gewoon, omdat het kan.

Vulvectomy mag wat mij betreft een grootheid zijn in het genre. Er zijn collega’s die hetzelfde trucje ook goed kunnen. Maar Vulvectomy klinkt toch anders. Bijna verfrissend. Mijn dag kan helemaal niet meer stuk als de intro van Grotesque Prostate Prolapse begint met een intro afkomstig uit Family Guy, waarin duidelijk wordt dat dit nummer volledig gaat over vuisten anaal inbrengen, prostaatonderzoeken en rode bloemen. Acht tracks die een ruim half uur bloedige taferelen tentoonstellen. U mag hierbij rustig uw haren even laten ventileren.

Tracklisting:
Vulvectomy - Abusing Dismembered Beauties

  1. Split Thickened Vulvar Skin
  2. Dirty Rotten Infibulation
  3. Azoospermic Infertility
  4. Deformed Tits Collection
  5. Grotesque Prosthetic Prolapse
  6. Abdominal Ectopic Pregnancy
  7. Involuntary Manorexia
  8. Orgasmic Sensation Through Fecal Ingestion

Line-up:

  • Diego Fanelli – Zang
  • Mario Di Giambattista – Gitaar
  • Giorgio Cavaliere – Basgitaar

Links: