Slipknot singles “Vermillion”

Slipknot singles “Vermillion”

In plaats van 1 single brengt Slipknot direct twee edities van de “Vermillion” single uit: “Vermillion” en “Vermillion pt. 2”. Beide singles zijn afkomstig van het onlangs verschenen album “Vol. 3: (The Subliminal Versus)“. Van beide singles zijn onlangs in Los Angeles aparte videoclips opgenomen.

De videoclip voor “Vermillion” werd geregisseerd door Tony Petrossian en M. Shawn Crahan, de co-directors van de “Duality” clip. De videoclip voor “Vermillion Pt.2” is geregisseerd door Mark Klasfeld. Beide videoclips zullen in oktober te zien zijn en naar verluid zal daarbij een heel nieuwe kant van Slipknot te zien zijn.

De “Vermillion” video’s vertellen het verhaal van een jonge vrouw wier leven steeds verder wegglijdt van de realiteit. Ze raakt steeds meer in isolatie en iedere dag die verstrijkt glijdt ze verder weg van de werkelijkheid. Door de hele video heen zijn de Slipknot leden in haar waanbeelden te zien.

Clown: We wilden deze videoclips een artistieke draai geven, terwijl we in “Duality” de goede band met onze fans weergaven.

Op de Roadrunner website zijn foto’s van de videoclip opnames te zien.