Luister terug naar Teloorgang, seizoen 1, aflevering 4

Zware Metalen is weer terug op de radio met Teloorgang. We zijn elke woensdag van 16:00 uur tot 17:00 uur te horen op themazender KINK Distortion met elke veertien dagen een nieuwe aflevering en de herhaling een week later. Luister nu terug naar aflevering 4 van seizoen met volop nieuwe muziek!

In deze aflevering ging het van black metal naar heavy metal en via stoner/doom via noise weer terug naar black metal. In een nieuwe aflevering van Zware Metalen’s Teloorgang draaien Remco en Pim nummers van platen die recent het levenslicht hebben gezien. En zo komen binnen een uur zowel de speed/thrash van het Spaanse Angelus Apatrida als de experimentele blackmetal van het Nederlandse Laster voorbij. Lees alle reviews terug op onze site!

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):