Luister terug: het Eurovisie Songfestival op Teloorgang bij KINK Distortion

Ja, het is echt waar. De aflevering van Teloorgang, Zware Metalen’s radioprogramma op KINK Distortion, ging volledig over het enige echte festival van de wansmaak: het Eurovisie Songfestival! Is er dan niets meer heilig? Luister terug hoe het allemaal kon. 

De band tussen het sinds 1956 bestaande liedjesfestijn en de betere muziek is niet heel dik maar Remco en Pim doken eens in het heden en verleden en vonden meer dan genoeg pareltjes om een hele aflevering van Teloorgang mee te vullen. Natuurlijk was er de metalcover van de Nederlandse inzending van dit jaar door Pene Corrida en waren er obscure Oost-Europese bands die niet verder kwamen dan de nationale voorrondes, maar kwamen er ook acts voorbij die voor het oog van de wereld optraden, met natuurlijk de winnaar der winnaars: Lordi.

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):