Luister terug: AC/DC op je radio bij Teloorgang

Herrezen uit de dood: AC/DC. Hoewel het aantal originele leden met één vinger van één hand te tellen is, trekt de band gewoon weer de wereld over. Voor de eerste keer sinds 2016. 5 juni stonden de mannen in Amsterdam, 9 augustus wordt Dessel aangedaan. Alle redenen voor een thema-uitzending van Teloorgang, het radioprogramma van Zware Metalen op themazender KINK Distortion. 

Natuurlijk draaiden Remco en Pim niet zomaar de hits van het Australische rockinstituut! Nee! Zij presenteerden u nummers met een verhaal en vaarden daarbij mooi langs de jaren die de band al actief is. Vanaf het begin in 1975 tot het (voorlopige?) eind in 2020. Luister terug als Teloorgang in het zwart de snelweg naar de hel pakt om met een groot wapen en de nodige explosieven door de flarden van de tijd te rijden.

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):