Spectrum of Delusion presenteert tweede cd in Q-Factory

Tart Spectrum of Delusion het noodlot? In coronatijd op 11 september kwam het tweede album van de Katwijkse band uit: Neoconception. Zaterdag wordt het plaatje gepresenteerd met een ouderwets avondje metal in de Amsterdamse Q-Factory. Shinigami schuift ook aan. 

In 2017 sloegen de mannen van Spectrum of Delusion toe, met de release van debuutalbum Esoteric Entity. Zomaar, uit het niets, heerlijke technical death metal: BAM! Een jaar later maakte Zware Metalen kennis met het gezelschap in P60 en hoorde de potentie van de jonge band. Met Neoconception is het tijd om de belofte in te lossen. De afgelopen jaren heeft de band nauwkeurig kunnen bekijken hoe Misery Index, Cryptopsy en Bloodshot Dawn het doen: nu is het tijd om zelf te inspireren.

Om het feestje in Q-Factory compleet te maken, schuift ook Shinigami aan. Shinigami is de Geest der Dood in het Japans, maar de bandleden kennen elkaar uit het Nederlandse circuit. Ga maar na: in Shinigami komt de ervaring van onder meer Silicon Head, Bleeding Gods, Pestilence, Bloodphemy, Ancient Rites, Mayan, Orphanage, Pleurisy en Celestial Season samen voor het maken van heerlijke death/thrash. Onder aanvoering van meestergrunter George Oosthoek.

Er zijn nog kaarten te koop voor het de albumpresentatie van Spectrum of Delusion. Je vrienden van Zware Metalen geven ze natuurlijk ook weg!

Links: