Six Feet Under van Colombia naar Amstelveen

Dit hele jaar is er nog geen uitgave van Six Feet Under geweest en dat is opmerkelijk. Want sinds de start van de band heeft het inhuurgezelschap rondom deathmetalmeester Chris Barnes vrijwel elk jaar iets uitgebracht. Meestal een album, want sinds het debuut Haunted in 1995, zijn er maar liefst zestien (!) albums vanuit Tampa, Florida in de Verenigde Staten de wereld ingestuurd. 8 december krijgt P60 in Amstelveen er een selectie van te horen. 

Barnes’ buren zullen ‘m niet herkennen, want de man leeft zijn leven on the road. 8 december is het P60 dat de oud-zanger van Cannibal Corpse onthaalt en als opwarmertje delen we graag het volledige concert dat de band vorig jaar gaf op het podium van Altavoz, in het Colombiaanse Medellin. Barnes heeft – eerlijk is eerlijk-  zijn stem uit de jaren ’90 niet meer, maar de man gromt, grunt en brult zich als de belichaming van Florida death metal ruim een uur door een likkebaardende set heen. Met aan het eind enkele nummers van die andere band…

Kaarten voor een heerlijke zondag death metal zijn vanaf nu te koop, voor 21,50 euroUiteraard geven je vrienden van Zware Metalen ze ook weg!

Links: