Changing Tides klaar om de wereld te veroveren (maar eerst Den Haag)

We mogen weer! Een concert bezoeken is tegenwoodig lastiger te regelen dan een vrije trektocht door Noord-Korea, maar: we mogen weer! Metalcore/deathcoreband Changing Tides opent daarom vrijdag graag de deuren van Musicon in Den Haag om je gehoorgangen te geselen.

In januari 2018 liet het Noord-Brabantse gezelschap voor het eerst van zich horen met de single Awareness. Een jaartje later verscheen de single Disgraceful, keurig voorzien van een lyricvideo. Er zouden nog twee singles volgen: Pattern in januari en het recente White Eyes. Tussendoor verscheen de titelloze debuut-EP, die op de Zware Metalen-burelen de nodige rondjes draaide. ‘Een mooi en typisch begin als metalcoreband’, noteerden we vorig jaar juli.

‘This is who we are and what we love to do’ schrijven de mannen op hun site. De wereld wacht in spanning af, vrijdag wacht eerst Musicon in Den Haag. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar voor het concert, vanwege de coronamaatregelen alleen in de voorverkoop. Natuurlijk geven je vrienden van Zware Metalen ook tickets weg.

 

Links: