Black metal battle – ronde 3

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Zware Metalen de ‘death metal battle’ organiseerde. Weet u het nog? Zestig bands streden om de titel van beste deathmetalband aller tijden waarbij alle bezoekers en stemmers op onze Facebookpagina de touwtjes volledig zelf in handen hadden. Omdat Facebook tegenwoordig geen polls meer opteert, maar vooral omdat we het initiatief graag in eigen handen hebben en het jullie iets makkelijker willen maken dan tijdens de vorige editie, geven we in 2021 een vervolg aan die battle!

Dit keer spelen we namelijk de black metal battle. Wederom maken 64 bands deel uit van deze totale titanenstrijd en mag jij als bezoeker van Zware Metalen stemmen op je favoriete bands. De eerste ronde is inmiddels voorbij en er zijn nog 32 bands over voor deze tweede ronde. Alle bands in deze battle zijn gekozen door de redactie van Zware Metalen en uiteraard hebben we keuzes moeten maken om tot een aantal van 64 te komen. Vervolgens zijn de battles random uitgeloot.

Wat kun jij doen?

Kies per battle de band waarvan jij vindt dat hij door moet naar de volgende ronde. Zorg dat je bij elke regel een keuze maakt en op de stemknop drukt. Zodra de uitslag bekend is, brengen we verslag uit met een tussenstand en de aankondiging van de volgende ronde. De derde ronde begint… NU! Stemmen kan tot woensdag 22 september 12:00.

Battle on!

Je kunt niet meer stemmen!