Black metal battle – Ronde 1

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Zware Metalen de ‘death metal battle’ organiseerde. Weet u het nog? Zestig bands streden om de titel van beste deathmetalband aller tijden waarbij alle bezoekers en stemmers op onze Facebookpagina de touwtjes volledig zelf in handen hadden. Omdat Facebook tegenwoordig geen polls meer opteert, maar vooral omdat we het initiatief graag in eigen handen hebben en het jullie iets makkelijker willen maken dan tijdens de vorige editie, geven we in 2021 een vervolg aan die battle!

Dit keer spelen we namelijk de black metal battle. Wederom maken 60 bands deel uit van deze totale titanenstrijd en mag jij als bezoeker van Zware Metalen stemmen op je favoriete bands. In de eerste ronden beginnen we met 32 battles die we opsplitsen in 2 keer 16 stemronden om het overzichtelijk en beheersbaar te maken. Alle bands zijn gekozen door de redactie van Zware Metalen en uiteraard hebben we keuzes moeten maken om tot een aantal van 60 te komen. Vervolgens zijn de battles random uitgeloot.

Wat kun jij doen?

Kies per battle de band waarvan jij vindt dat hij door moet naar de volgende ronde. Zorg dat je bij elke regel een keuze maakt en op de stemknop drukt. Zodra de uitslag bekend is, brengen we verslag uit met een tussenstand en tegelijkertijd begint dan de volgende stemronde. De eerste ronde begint… NU! Stemmen kan tot en met zondag 29 Augustus 12:00.

Let the black metal battle begin!

Je kunt niet meer stemmen! Binnenkort start deel 2 van deze eerste ronde