Welke gothic chick wil op TV met de billen bloot?

Welke gothic chick wil op TV met de billen bloot?

Onderstaand bericht bereikte de redactie van Zware Metalen. Het is een oproep voor gothic meiden om mee te doen aan de Nationale IQ-test op TV! Lees hieronder voor meer details.

Beste Goths,

BNN zendt woensdagavond 11 januari 2006 de test der testen uit: de Nationale IQ-test 2006. Presentator Jeroen Pauw legt in een live, twee uur durend televisieprogramma aan kijkers, prominenten en vijf verschillende publieksvakken, zestig vragen voor om hun IQ te testen. Tenminste, als ze durven. Want wie meedoet, gaat met de billen bloot. Het is een officiële IQ-test. Alle zestig vragen hebben slechts één goed antwoord. Na een koele berekening volgt het glasharde oordeel: het IQ van de deelnemers en de mensen thuis.

U voelt ‘m vast al aankomen: Zouden de gothic meiden het aandurven om deel te nemen aan deze test, om tegen de vuilnismannen, blowers, uitvinders en quizhoppers te spelen, live op tv? Dan kunnen ze eens en voor altijd laten zien dat de vooroordelen over gothic’s onjuist zijn, of misschien worden deze vooroordelen juist bevestigd. Ik hoor graag of je geïnteresseerd bent. Mocht dit het geval zijn, dan kan je contact opnemen met Matijn van Kampen (telefoon: 020-6661849, e-mail: matijn.van.kampen@eyeworks.tv)

Nationale IQ-test 2006
Woensdag 11 januari 2006
Nederland 2, 21:00 uur.
Studio 24, Hilversum