Pak nog snel dat early bird ticket voor Summer Breeze 2025

Onder metalfestivals is klaarblijkelijk de trend ontstaan om daags nadien al een eerste golf namen te droppen voor de volgende editie. Summer Breeze dat van 13 tot en met 16 augustus 2025 doorgaat in het Zuid-Duitse Dinkelsbühl doet dapper mee en loste onderstaande lading.

Pienter als ze zijn surft all-round metalfestival Summer Breeze 2025 op de populariteitsgolf rond Gojira na de openingsceremonie en zet de Franse groovemetalgigant prompt als minstens co-headliner. Vooralsnog zien we geen Nederlandse of Belgische bands.

Nog tot morgen kan je één van de early bird tickets voor €199,99 binnen hengelen via deze link. Wie toch nog wat beter kijk-en luistervoer wil afwachten, moet er zo’n €40 extra voor sparen. Weinigen durven het zeggen, wij wel: dat is duur. Wij hebben destijds nog €100 betaald voor exact hetzelfde.

Daar moeten we wel aan toevoegen dat Summer Breeze in vergelijking met vele andere festivals nog steeds schappelijk is én vooral dat het op enkele vermijdbare bottle necks na subliem georganiseerd is. De boekers zijn kenners want in alle genres houden ze de vinger aan de pols wat er hot en coming is en vullen dat aan met talent dat een kans krijgt.

Links: