Pitfest 2020 te beleven als livestream

Om het gemis van Pitfest 2020 op te vangen, gaat Maik Reuvers – de oprichter van het festival en voormalig radiomaker – op zaterdag 23 mei een livestream uitzenden met muziek van Pitfest-bands. Ook zullen er prijzen (zoals LP’s, kaartjes en shirts) worden weggegeven aan de luisteraars. Overigens loopt de inzamelingsactie van Pitfest nog steeds. Er is nog minder dan 10% nodig!

 

[03-04-2020]

Pitfest, één van de pareltjes in underground festivalland, verkeert als gevolg van de afgelasting door het coronavirus van dit jaar, in zwaar weer. Het overgrote merendeel van de bands die dit jaar zouden optreden in Erica, staan gewoon weer voor 2021 geboekt, maar uiteraard kost de afgelasting dit jaar geld. En als teveel bezoekers hun geld voor hun kaartje terugvragen, zou dit wel eens het einde van dit unieke DIY-evenement (georganiseerd door vrijwilligers!) kunnen zijn.

Daarom is er een inzamelingsactie in het leven geroepen om het metal/punk/hardcorefest ook volgend jaar zeker weer te laten plaatsvinden. Het doel is om vijfduizend euro op te halen. Als iedereen – waar mogelijk – bijdraagt, houden we samen de metalscene in leven!

Links: