Orphanage is gestopt

Orphanage is gestopt

De nederlands band Orpanage is ermee gestopt. Hieronder de officiële mededeling zoals die op de site van de band staat:


Orphanage is niet meer!

Bij deze willen we jou op de hoogte stellen van het nieuws dat de heavy metal band Orphanage er een punt achter heeft gezet.

Uit een aantal zeer recente interne discussies bleek er onderling teveel scheef te zitten, te weinig onderling vertrouwen te zijn, om gezamenlijk de schouders te zetten onder een nieuw Orphanage product, op het kwaliteitsniveau waar de band jaren voor heeft gestaan.

Hierdoor is het helaas niet mogelijk om afscheid te nemen zoals wij dat graag het liefste hadden gezien: op het podium. En dat doet zeer. En we beseffen maar al te goed: niet alleen bij ons.

Aan 11 jaar “Innovative Gregorian Celtic Groovy Melodic Doom Death Metal” is een einde gekomen. We hebben het mooi gehad. Een groot aantal bijzondere momenten blijven ons voor altijd bij. Wij waren erbij, JULLIE waren erbij.

Stuur het nieuws alsjeblieft door aan alle mensen die ons in al die jaren hebben gesteund, in wat voor vorm dan ook. Maakt niet uit of je dit bericht voor de 100e keer krijgt, als maar duidelijk is dat we …

. . . JULLIE ALLEMAAL willen bedanken!!!

Zonder jullie geen Orphanage; iedereen die onze concerten heeft bezocht, die onze muziek heeft beluisterd, iedereen die voor ons heeft gewerkt, met ons heeft gewerkt, samen met ons de ENERGIE gedeeld heeft …. voor altijd:

THANKS !!!

— Orphanage —


Bron: Website Orphanage