Oekraïense metalfans gratis naar Brainstorm Festival

Oekraïense metalfans die vanwege de oorlog naar Nederland zijn gevlucht, kunnen dit jaar gratis het Brainstorm Festival in Apeldoorn bezoeken op 4 en 5 november. De organisatie stelt tien vrijkaarten beschikbaar om hen een hart onder de riem te steken.

 

Het Brainstorm Festival is een jaarlijks terugkerend cultureel rock- en metalfestival in Podium Gigant in Apeldoorn. De organisatie probeert jaarlijks maatschappelijk relevant te zijn en kiest er dit jaar voor om Oekraïense vluchtelingen die van metal houden te verrassen.

‘Wij kunnen ons niet voorstellen hoe het moet zijn om je land te moeten ontvluchten vanwege een krankzinnige oorlog. Wanneer wij als festival met een klein gebaar iets moois kunnen doen voor deze mensen, dan laten we dat niet na’, aldus de organisatie.  Voorwaarde is dat de Oekraïners metalfans zijn. “Zo niet, dan lopen ze bij ons festival gillend weg.” Bij de entree is een legitimatiebewijs verplicht en Oekraïense metalfans die kans willen maken op vrijkaarten dienen vooraf per e-mail hun interesse kenbaar te maken.

Bekijk onze vooruitblik op Brainstorm Festival. Wil je er ook heen? Je vrienden van Zware Metalen geven kaarten weg

Links: