Noodgedwongen Belgische injectie voor Death Feast 2022

Laten we beginnen met het slechte nieuws. De organisatoren van Death Feast 2022 zagen enkele grote namen noodgedwongen afhaken. Te weten: Exhumed, Pathology, Vitriol, Rings Of Saturn, Nightmarer, Visceral Disgorge en Holocausto Cannibal. Blijkbaar zijn de vraagprijzen behoorlijk omhoog geschoten en omdat ook de andere kosten, die bij het houden van een festival komen kijken, die kant uitgaan, moeten er budgettair gekozen worden.

Het goede nieuws is dat de vervangers nauwelijks kwaliteitsverlies met zich meebrengen. Met Coffin Feeder, Leng Tch’e, Korpse en Brutal Sphincter  krijgt Death Feast zelfs een flinke Belgisch-Nederlandse input. Eveneens van de partij zijn: Beheaded, Wormed, Gutalax en Kanine. Daar mag je van zeggen dat ze een aardig stukje aardkorst kunnen wegslammen en/of -blasten. De affiche even onderin is aangepast, de tickets zijn hier nog steeds beschikbaar. De organisatie laat ook weten dat die presales echt wel cruciaal aan het worden zijn gezien de economische situatie, dus toeslaan is de boodschap!

– 30 JUNI 2022 –

Onlangs berichtje van Lucas van Death Feast mogen ontvangen. In het Duits natuurlijk: “Heij, er komt  tussen 25 en 27 augustus toch weer een Nederlands/Belgische kolonie naar Andernach dit jaar? Want eeh, ik heb daar nog wat tickets voor apart gelegd.” We hebben hem moeten antwoorden dat we alleen maar konden hopen voor het welzijn van de lokale populatie dat dat zo zou zijn, maar dat we voor alle zekerheid toch maar even een aankondiging zouden doen.

Zodus lieve brutallo’s: er zijn nog tickets om het jaarlijkse goregrind, slam, brutal en technical death metalslachtfeest van het jaar mee te pikken. Die dingen maken je €75 armer, maar je krijgt er 3 dagen volk campinggekte, knetterharde bands en toegang tot het zwembad voor. Hier zie je vast wel een lekker hapje tussen staan:

Kan je daar wel wat mee? Rep je dan naar de ticketlink hieronder want Lucas blijft die toegangskaartjes niet opzij houden.

Links: