Melancholische tijden voor The 69 Eyes

Melancholische tijden voor The 69 Eyes (update)
De tracklist van X laat zich als volgt lezen:

Tracklist

  1. Love Runs Away
  2. Tonight
  3. Black
  4. If You Love The Morning After
  5. Red
  6. I Love The Darkness In You
  7. Borderline
  8. I’m Ready
  9. I Know What You Did Last Summer
  10. When A Love Comes To An End

[02-07-2012]

De vampieren zitten in de laatste rechte lijn van de opnames en hebben nog wat te melden. Hun tiende album zal het Romeinse cijfer X als titel dragen, geen idee waarom. Volgende maand volgt de eerste single Red en er is nog iets anders dat die naam zal dragen: de band ontwikkelde een eigen vampierwijn en zal die helaas voornamelijk in Zweden en Finland verspreiden.

“Iedereen zit hier met kippenvel naar de eerste mixes van het album te luisteren”, vat zanger Jyrki69 aan.”Dit is het beste The 69 Eyes-album dat we ooit gemaakt hebben.”

[29-5-2012]

Op dit eigenste moment bevinden The 69 Eyes zich in Stockholm. Aldaar zijn de Finse vampieren druk in de weer om hun tiende studioalbum vorm te geven. Een album dat naar goede gewoonte bol zal staan van melancholische melodie, die van de band een van de sterkhouders van het goth-‘n-rollgenre maakt.

Zanger Jyrki 69 ziet het zitten. “Ons vorige album namen we op in Hollywood en daardoor focuste het vooral op onze glamfactor. Hier in Zweden willen we onze Scandinavisch-melodische melancholie herontdekken.” Het Zweedse producersteam On The Verge zal voor een ‘schonere’ sound zorgen. De plaat zal in september de deur uitgaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Links: